UPUTSTVO ZA ANDROID

Aplikaciju za Android možete preuzeti na ovom linku.

Glavni ekran: Ovde možete videti Aktivacioni kod koji mora biti povezan u sistemu kako biste pristupili željenom kanalu. Korisnik mora da nam pošalje aktivacioni kod iz aplikacije (14 cifara) na email redakcija@maxbetsport.rs ili preko telefona +381 63 527 242

Info: Osnovne informacije oko Wi-Fi konekcije, snimaka koji čekaju na upload, broj pregleda i sl..

Snimanje: Putem Recorda birate sport, ligu, kao i domaćina i gosta određenog meča.

Upload queue: Mesto na kome mkožete videti sve video snimke koji čekaju internet konekciju kako bi bili postavljeni. Ako ste konektovani na internet, video će se automatski uploadovati.

Interview Center: Ovde možete videti sve vaše intervjue. Preko ove sekcije možete postaviti određen intervju za odgovarajući meč i lako modifikovati dužinu intervjua.

OPCIJE VIDEO PLEJERA

Analiza crtanjem: Ova opcija je sjajna ukoliko želite da imate određenu analizu u toku ili nakon utakmice. Opcija je korisna trenerima, menadžerima, ali takođe i svima ostalima. Svaki korisnik koji gleda video može analizirati situaciju, sačuvati je i podeliti u realnom vremenu. Pogledajte slike u nastavku.

Slow-motion opcija: Ukoliko želite da usporite snimak postoji opcija na plejeru označena kao na slici ispod. Da vratite na normalnu brzinu, dovoljno je samo ponovo pritisnuti označeno dugme.

Embed game: Korišćenjem ove funkcije je moguće prikazati snimak na bilo kom sajtu. Samo kliknite na embed dugme i iskopirajte kod.

Social Media Share: Korisnik može share-ovati svaki video snimak, za svaki događaj na meču.

Samo golovi: Ako želite da pogledate samo golove, kliknite na opciju koja je prikazana na slici ispod..

UPUTSTVO ZA iOS

Aplikaciju za iOS možete preuzeti na ovom linku.

Glavni ekran: Na glavnom ekranu možete videti vaše ime kanala, status baterije, kapacitet memorije, internet konekciju.

Da biste snimali vaš video u realnom vremenu morate biti povezani na vaš mobilni internet ili wifi. Ukoliko niste povezani na internet, ne brinite, vaši video zapisi će se uploadovati čim budete online.

Na ovom ekranu možete pozvati prijatelje da se pridruže, a tu je i opcija share-a, kao i link ka glavnom sajtu http://sport.video/.

Profil: Mesto na kome se mogu videti sve važne informacije o vašem kanalu, bateriji, konekciji i prostoru za skladištenje.

Moji snimci: Ovde se nalaze svi vaši snimci.

Snimanje: U ovoj sekciji snimajte hajlajte. Samo odaberite takmičenje, klubove, postavite zoom i snimajte.

Queue: Mesto na kome mkožete videti sve video snimke koji čekaju internet konekciju kako bi bili postavljeni. Ako ste konektovani na internet, video će se automatski uploadovati.

Moji snimci: Svi snimljeni hajlajti (golovi, šanse, specijalni momenti i sl.) se nalaze na ovom mestu.

Snimanje: Kada pritisnete dugme za snimanje (record), potreno je potom da odaberete takmičenje i timove kako biste započeli snimanje.

Pretraga takmičenja: Pretragu takmičenja možete započeti kucanjem u search baru, ili skrolanjem timova.

Nakon što odaberete takmičenje i klubove, imate mogućnost da podesite zoom koristeći ZOOM SETTINGS opciju u donjem desnom uglu. Veličina zooma se može menjati i tokom snimanja videa.

Snimanje filma: Postavite vaš telefon u odgovarajući položaj za snimanje. Sve ono što je bitno na meču možete zabeležiti, golove, šanse, specijalne momente, samo pritisnete obeleživač klubova na vrhu. Nakon što pritisnete, bićete u prilici da izaberete odgovarajući događaj (za fudbal: GOAL/CHANCE/SPECIAL).

Izaberite između različitih događaja onaj koji odgovara vašem sportu. Samo pritisnite obeleživač i hajlajt će automatski sačuvati određeni interval unazad. Ovo vreme može da se podesi za svaki sport, koristimo 20 sekundi za sportove koji se igraju na većim terenima, dok se 10 sekudni koristi za sportove sa manjim terenima.

Nakon što snimite određeni period igre ili poluvreme, možete zaustaviti snimanje. Samo pritisnite Pause dugme koje se nalazi u centru ekrana za snimanje. Posle toga možete izaći iz aplikacije ili ostaviti vaš telefon u sleep režimu. Nakon što se vratite u aplikaciju, bićete u prilici da nastavite snimanje opcijom CONTINUE GAME ili FINISH GAME.

Podešavanje aplikacije

Registracija kanala: Možete registrovati novi kanal za novi sport, ligu, klub ovde.

Unos registracionog ključa: Nakon što završite online registraciju kanala, potrebno je uneti vaš registracioni kod koji dobijete na kraju registracije.

Share identifier: Ukoliko imate problema sa automatskom verifikacijom uređaja i sinhronizacijom, samo kliknite na Share identifier i pošaljite vaš aktivacioni kod na SPORT.VIDEO HQ.

Sinhronizacija odmah: Ako imate određene izmene na kanalu, kao npr. dodavanje klubova, menjanje događaja, logoa ili bilo čega sličnog, samo kliknite na Synchronize now kako bi se izmene ažurirale.

Pošaljite nam utiske: Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Podešavanje aplikacije: Ovde možete onemogućiti upload fajlova ukoliko koristite mobilni internet, kao i određena podešavanja kada je u pitanju skladištenje videa, snimanje čitavog meča i sl.

Upload videos on cellular data: Ako želite da prikazujete snimke u realnom vremenu, a nemate wifi, onda morate omogućiti ovu opciju kako bi se koristio mobilni internet.

Save highlight videos: Ako želite da sačuvate sve hajlajte u vašu galeriju na telefonu, morate omogućiti ovu opciju.

Record full game videos: Ova opcija mora biti uključena ukoliko želite da snimite ceo meč na vaš telefon. Budite pažljivi jer je za ovo potrebno dosta prostora u vašoj memoriji, naša preporuka je da ovo bude isključeno.

Save to iOS Photo Library: Ukoliko želite da vaši snimci budu automatski sačuvani u vašoj iOS Photo Library omogućite ovu opciju.